Styrelsen

Klubbens styrelse 2021
För att nå samtliga i styrelsen var vänlig skicka e-post till styrelsen@malarmarden.se

Ordförande - Mikaela Prim

Mikaela Prim bor på Ingarö, Stockholms skärgård. Har en fårproduktion på Björnö Naturreservat på Ingarö med 2 andra. Vi har idag 20 gotlandtackor och rekryterar varje år. Tänker kvalitet före kvantitet. Fåren går som naturvårdare på skärgårdsbeten på Björnö, Ingarö. Jag brinner för unghundsträning och god pedagogisk grundträning i mina hundar. Varit kvalificerad till FårSM varje år sedan 2009, NordicNursery x2, EuropeanNursey x2, Nordiska Mästerskapen x 2, EuropeiskaMästerskapen. Jag har bordercollie uppfödning sedan år 2003 under kennelnamnet EmenEm

Vice ordförande - Jenny Öberg

Tävlingssamordnare i styrelsen, bokar veterinär kontaktar länsstyrelsen mm. Är även IT ansvarig. Mitt uppdrag som tävlingsanvaring går bland annat ut på att bistå våra fantastiska it-ansvariga med att boka vetrinär, sammanställa tävlingsinfo till vallreg mm. Jag är medlem i MMVK sedan 2013 då jag köpte min första bc. Har idag 2 st bc som jag tränar och tävlar med. Jag hoppas kunna bidra med engagemang och goda idéer till MMVK.

Sekreterare – Erica Rosedahl

Kassör – Hans Wirström

Kallas mest för Hasse och bor i Tyresö. Har en 9-årig BC-hane Mårten som jag tränar lite vallning med. Dessutom har vi en yngre BC-tik på 2 år som också tränas i vallning bl.a. Mitt intresse för praktisk fårhantering med hund är större än att tävla. Har varit medlem i 7år och aktiv som funktionär vid många tävlingar.

Ledamot – Sanna Engborg

Utbildningsansvarig i styrelsen. Jag har en mindre fårbesättning (60 tackor) på Tottnäs gård utanför Nynäshamn. Har haft bordercollie sedan -88, är utbildad instruktör i Svenska vallhundsklubben, tränar och föder upp bordercollie i liten skala. Tycker att det är superkul att jobba och tävla med mina hundar. Brinner för att hjälpa djurägare att kunna använda sina hundar i praktiskt arbete.

Suppleant – Martina Nilsson

Martina, bor i Lissma och har en BC som jag tränar och tävlar lydnad med. Djur och natur ligger mig varmt om hjärtat och jag är fascinerad av samarbetet mellan hund, får och förare i vallningen. Försöker nu lära mig vallningens ädla konst och drömmer om egna får i framtiden.

Suppleant – Nina Sundelin

Bor på Solängens Gård i Lissma och har en fårbesättning på 70 tackor. På gården driver jag ett hundhotell. Har haft Border Collie sedan 2000.
Jag gillar att träna och tävla med mina hundar. Just nu har jag sex egna hundar i åldrarna 13 år - 8 månader. Föder upp Border collie i liten skala.