Styrelsen

Klubbens styrelse 2023
För att nå samtliga i styrelsen var vänlig skicka e-post till styrelsen@malarmarden.se

Ordförande - Inger Tallbäck

Jag har varit medlem i Mälarmården sedan hösten 1997 då jag köpte min första bordercollie Nova. Sedan dess har faktiskt hela mitt liv förändrats, från att bo i en villa på Ekerö så köpte vi mark i Sorunda, byggde hus och köpte får. Det har varit det bästa jag gjort i livet. En hel del hundar har kommit och gått, numera bor 5 st här med oss, jag har tre och min man Kåre två. Vi har haft två valpkullar under åren. Jag tycker om att tävla och träna, har fått gå instruktörsutbildning och tävlingsledarutbildning genom klubben. Under åren har jag varit verksam på i stort sett alla positioner i styrelsen, så ordförandeposten känns både rolig och utmanande och jag ska göra mitt bästa i den rollen. Tack för förtroendet!

Vice ordförande - Annelie Larsson

Anneli heter jag och har nyligen flyttat till Stigtomta från att ha varit skärgårdsbo hela livet. 1997 köpte jag min första Border Collie och sedan dess har det passerat många underbara hundar av denna fantastiska ras. 2009 tog jag min första valpkull och har efter det haft 3 stycken till. Jag tränar och tävlar gärna så ofta jag kan och hinner. 2022 gick jag tävlingsledarutbildning genom klubben och är ofta funktionär på tävlingar. I vallningens ädla konst tycker jag mottot ”det är inte målet som är det viktigaste utan det är resan dit” passar bra för man ägnar väldigt mycket tid och man skaffar sig så många härliga likasinnade vänner i en fårhage där både fyrbenta och tvåbenta är lika nöjda.

Sekreterare – Monica Lavonen Ekström

Kassör – Lotta Bogårdh

Ledamot – Nina Sundelin

Bor på Solängens Gård i Lissma och har en fårbesättning på 70 tackor. På gården driver jag ett hundhotell. Har haft Border Collie sedan 2000.
Jag gillar att träna och tävla med mina hundar. Just nu har jag sex egna hundar i åldrarna 13 år - 8 månader. Föder upp Border collie i liten skala.

Suppleant – Britt Perez

Min första border collie föddes 1990. Var först dagmatte men sen övertog jag henne på heltid. Det har varit en del bc sedan dess. Jag har en kennel som heter Away To Me och har för närvarande 5 hundar mellan 13 år och 4 månader, alla egen uppfödning. Hyr får nuförtiden tillsammans med några vänner. Förutom vallning så tränar och tävlar jag agility även om ambitionsnivån sjunkit med stigande ålder (på mig alltså).

Suppleant – Pia Hörnqvist

Jag har haft BC sen 2003 men ej tävlat i vallning förrän jag köpte min WK 2012 som jag startat i IK 1 och gjort VP med, nu har jag min andra BC från Nina Sundelin som jag vallar och tränar lite lydnad med. Med en förhoppning på VP till höst, han är en hund som passar mig, har fint samarbete och vilja att jobba tillsammans med mig. Föreningsliv har jag tidigare erfarenhet av via Brukshundklubben. Men det var några år sedan. Jag har haft BC sen 2003 men ej tävlat i vallning förrän jag köpte min WK 2012 som jag startat i IK 1 och gjort VP med, nu har jag min andra BC från Nina Sundelin som jag vallar och tränar lite lydnad med. Med en förhoppning på VP till höst, han är en hund som passar mig, har fint samarbete och vilja att jobba tillsammans med mig. Föreningsliv har jag tidigare erfarenhet av via Brukshundklubben. Men det var några år sedan.