Styrelsen

Klubbens styrelse 2022
För att nå samtliga i styrelsen var vänlig skicka e-post till styrelsen@malarmarden.se

Ordförande - Inger Tallbäck

Jag har varit medlem i Mälarmården sedan hösten 1997 då jag köpte min första bordercollie Nova. Sedan dess har faktiskt hela mitt liv förändrats, från att bo i en villa på Ekerö så köpte vi mark i Sorunda, byggde hus och köpte får. Det har varit det bästa jag gjort i livet. En hel del hundar har kommit och gått, numera bor 5 st här med oss, jag har tre och min man Kåre två. Vi har haft två valpkullar under åren. Jag tycker om att tävla och träna, har fått gå instruktörsutbildning och tävlingsledarutbildning genom klubben. Under åren har jag varit verksam på i stort sett alla positioner i styrelsen, så ordförandeposten känns både rolig och utmanande och jag ska göra mitt bästa i den rollen. Tack för förtroendet!

Vice ordförande - Jenny Öberg

Tävlingssamordnare i styrelsen, bokar veterinär kontaktar länsstyrelsen mm. Är även IT ansvarig. Mitt uppdrag som tävlingsanvaring går bland annat ut på att bistå våra fantastiska it-ansvariga med att boka vetrinär, sammanställa tävlingsinfo till vallreg mm. Jag är medlem i MMVK sedan 2013 då jag köpte min första bc. Har idag 2 st bc som jag tränar och tävlar med. Jag hoppas kunna bidra med engagemang och goda idéer till MMVK.

Sekreterare – Erica Rosedahl

Kassör – Lotta Bogårdh

Ledamot – Sanna Engborg

Utbildningsansvarig i styrelsen. Jag har en mindre fårbesättning (60 tackor) på Tottnäs gård utanför Nynäshamn. Har haft bordercollie sedan -88, är utbildad instruktör i Svenska vallhundsklubben, tränar och föder upp bordercollie i liten skala. Tycker att det är superkul att jobba och tävla med mina hundar. Brinner för att hjälpa djurägare att kunna använda sina hundar i praktiskt arbete.

Suppleant – Martina Nilsson

Martina, bor i Lissma och har en BC som jag tränar och tävlar lydnad med. Djur och natur ligger mig varmt om hjärtat och jag är fascinerad av samarbetet mellan hund, får och förare i vallningen. Försöker nu lära mig vallningens ädla konst och drömmer om egna får i framtiden.

Suppleant – Nina Sundelin

Bor på Solängens Gård i Lissma och har en fårbesättning på 70 tackor. På gården driver jag ett hundhotell. Har haft Border Collie sedan 2000.
Jag gillar att träna och tävla med mina hundar. Just nu har jag sex egna hundar i åldrarna 13 år - 8 månader. Föder upp Border collie i liten skala.