Styrelsen

Klubbens styrelse 2023
För att nå samtliga i styrelsen var vänlig skicka e-post till styrelsen@malarmarden.se

Ordförande - Jenny Öberg

Jag ...

Vice ordförande - Annelie Larsson

Jag ...

Sekreterare – Monica Lavonen Ekström

Kassör – Anna Larsson

Ledamot – Annica Öman

Suppleant – Nina Sundelin

Bor på Solängens Gård i Lissma och har en fårbesättning på 70 tackor. På gården driver jag ett hundhotell. Har haft Border Collie sedan 2000.
Jag gillar att träna och tävla med mina hundar. Just nu har jag sex egna hundar i åldrarna 13 år - 8 månader. Föder upp Border collie i liten skala.

Suppleant – Pia Hörnqvist

Jag har haft BC sen 2003 men ej tävlat i vallning förrän jag köpte min WK 2012 som jag startat i IK 1 och gjort VP med, nu har jag min andra BC från Nina Sundelin som jag vallar och tränar lite lydnad med. Med en förhoppning på VP till höst, han är en hund som passar mig, har fint samarbete och vilja att jobba tillsammans med mig. Föreningsliv har jag tidigare erfarenhet av via Brukshundklubben. Men det var några år sedan. Jag har haft BC sen 2003 men ej tävlat i vallning förrän jag köpte min WK 2012 som jag startat i IK 1 och gjort VP med, nu har jag min andra BC från Nina Sundelin som jag vallar och tränar lite lydnad med. Med en förhoppning på VP till höst, han är en hund som passar mig, har fint samarbete och vilja att jobba tillsammans med mig. Föreningsliv har jag tidigare erfarenhet av via Brukshundklubben. Men det var några år sedan.