Nya Vallreg

Tisdag 2 maj är det dags för systembyte! Vårt nuvarande Vallreg byts ut mot ett nytt system och ligger därför nere under tisdagen.

Nya Vallreg beräknas vara igång på onsdagsmorgon. Layouten ser annorlunda ut och riktigt alla funktioner finns inte heller på plats, vissa saker får komma lite senare. Prio har legat på att få vår tävlingssäsong att fungera direkt.

Viktig info i starten:

Kom ihåg att ni måste begära ut ett nytt lösen, de gamla följer inte med. Det här gör ni under Logga in, återställ ditt lösenord. Följ anvisningarna. Om du inte får något mail av systemet, kika i din mails skräpkorg. Finns inte något där heller, hör av dig till vallreg@svak.se

Ni som har anmält till tävling måste göra om det, samtidigt betalar ni i nya systemet. Ni som ska starta redan till helgen och nästa helg, ni måste vara riktigt snabba att anmäla igen. Info om det finns i tidigare inlägg i SVaKs FB-grupp.

Ni hittar manualer i filarkivet, Styrdokument IT/Vallreg.

Vid ett systembyte kan vissa saker behöva lite handpåläggning i starten. Säg till om ni hittar fel, skriv här eller allra helst till vallreg@svak.se

Och fråga gärna om något är oklart!

Mvh Vallreggruppen