Klubbmästerskapet 2020

Km-dagen inleddes med sol och ett trettiotal glada medlemar slöt upp för att lyssan på Barbro Klingborg som hade en kortare clinic om unghundsträning,  Barbro är en fantastiskt duktig förare/tränare med stor erfarenhet av att träna olika hundar, hon har tävlat i landslaget flera år och vunnit sm.

Hon visade med två av sina unghundar och berättade sina tankar kring unghundsträning.

Sedan var det dags för IK1 ekipagen att gå bana och förbereda sig för sin runda det var 15 glada förare och hundar som kom till start! När ekipage utfört sitt sista momentet gick Barbro igenom banan och vad de kunde tänka på tills nästa gång, alla fick med sig tips och saker att tänka på.

Efter Ik1 var det dags för Ik2,  med samma upplägg förutom att nu fick alla lyssna på vad Barbro tänkte om ekipaget s runda allt för att alla skulle få med sig så mycket kunskap som möjligt från dagen! Under dagen drog regnet in och tidvis öste det ner men alla mälarmårdare höll humöret uppe och dagen bjöd på många glada skratt och god stämning! Alla deltagare fick på något sätt bidra med olika funktionärsuppgifter så som borttag av får  , utställning nya får, banbygge och sekritariatet.  Nina bjuder på roliga banor, härliga marker och snälla får. En toppen dag som alla fantastiska mälarmårdare fixade! Vi tackar Martina som sponsrade med corona-anpassade chokladbollar, Mickis som sponsrade med hundmat( Prima Dog) till alla startade, och hundgodis och ben till vinnande ekipage.

Vår sponsor Royal Canin bidrog med matsäckar och stolar till klubbmästarna!

Klubbmästare : Ik1 Sanna Engborg med Skärgårdslamms Mac

Klubbmästare: Ik2 Mikaela Prim Emems Chloe

Tack alla fantastiska mälarmårdare för en fantastiskt dag !

Styrelsen genom Jenny