Årsmöte via Teams

Välkommen till Mälarmårdens årsmöte 2021, som hålls via den digitala plattformen Teams. 

Årsmötet äger rum lördag 14 februari klockan 11.00 Från klockan 10.45 kommer den digitala mötesplatsen öppna för ”mingel” och möjlighet ges för test av chatt- och mikrofonfunktioner.  

Alla som anmält sig till mötet kommer att få en kalenderinbjudan till sin e-post med en länk för att ansluta till mötet. 

För att delta i mötet ska du senast 7 feb i förväg anmäla ditt deltagande vid årsmötet. Maila: helene@mediaproduktion.se

Teams är ett digitalt mötesverktyg tillhandahålls av Office 365. Det går att ansluta antingen genom ett befintligt konto på Office 365, genom att ladda ner appen Teams eller direkt genom webbläsaren, utan ett konto.

Ansluta till mötet: Gå till mötesinbjudan du fått via e-post och välj Anslut till Microsoft Teams-möte. När man klickar på länken kan man välja mellan att ansluta i Teams-appen eller via webben. När du är klar trycker du på Anslut nu.

För att mötet ska kunna genomföras på ett så smidigt sätt som möjligt har vi satt upp ett antal generella förhållningssätt.

Årsmöteshandlingar: Alla handlingar finns tillgängliga på Mälarmårdens hemsida och du som mötesdeltagare förväntas ha tagit del av dessa innan mötet. Ett tips är att ladda ner dessa på datorn och ha dessa i en annan flik.  Vi kommer inte att föredra handlingarna genom längre presentationer

Du kan med fördel skicka in frågor och synpunkter senast den 7 februari styrelsen@malarmarden.se för behandling av styrelsen under mötet. 

Kamera: Vi rekommenderar alla att slå på sin kamera. 

Mikrofon: Vi ber alla att ha mikrofonen avstäng då du inte talar.

Röstning: Röstning kommer att ske genom tyst acklamation, vilket innebär att mötesordförande tydligt kommer att deklarera att det är dags för röstning. Istället för den sedvanliga ”JA – Nej frågan” kommer ordförande fråga om ”någon är emot? Du bifaller genom att vara tyst. Du som är emot, eller vill yttra dig, skriver ditt namn i chatten. Chatt Vi kommer under mötet att använda oss av chatten för att erhålla ordet eller rösta emot på en fråga.  

Chatten Det är bra att genom hela mötet ha chatten uppe. Chatten får du tillgång till genom att klicka på knappen ”visa konversation” i panelen.

 ”Jag vill begära ordet”: Skriv ditt namn i chatten, du kommer då att hamna i en talarlista.